Velkommen til Two Steps hjemmeside

 

.. Two Steps er en velspillende duo som tilbyder
underholdning til enhver festlig lejlighed..

Thomas og Ronald har spillet sammen siden januar 1999.
De startede som en del af kvartetten "Four Steps" på restaurant
"De Hvide Svaner" ved Karrebæksminde og senere som duoen
"Two Steps".  På trods af diverse interne stridigheder, bl.a. omkring hvem der skal køre orkesterbussen hjem og hvem der skal have resten af desserten, er det alligevel lykkedes at fortsætte og udvikle sammenarbejdet som duo.
Two Steps leverer underholdningen på Guitarer, Saxofon, Panfløjter & Keyboard til spisningen, naturligvis i en passende lydstyrke så alle kan tale sammen og dette med et smil på læben.
Til dansen spilles bl.a. 60`er rock, 80`er pop og hits helt frem til i dag på repertoiret, så Two Steps vil være en sikker succes på dansegulvet.
Derfor vil det være et godt alternativ at lade Two Steps stå for underholdningen til DIN næste fest.
Med det store repertoire imødekommes de fleste musikønsker og der er altid en ekstra mikrofon ved hånden, såfremt en gæst har lyst til at synge en sang.
Two Steps er kendt for at nå langt ud over scenekanten med deres gode smittende humør, den afdæmpede dinnermusik med blide toner af diverse evergreens, filmtemaer, samt det alsidige danserepertoire med hits fra de seneste fem årtier med hovedvægten på de glade 80`ere.
Two Steps gør altid meget ud af at festen forløber som værten/værtsparret ønsker det og er meget fleksible med hensyn til underholdningsniveauet. Det være sig alt fra afdæmpet underlægningsmusik uden festlige indslag og til vandede vittigheder, boogie-woogie under middagen, en masse
sk(r)åle-sange, samt ping-pong med de feststemte gæster.

Velkommen til Two Steps hjemmesideLidt om osKontakt osBilleder